top of page
Utrecht.jpeg

Blogpost

Case: Tip voor een feestje, Henky!

Social media opstarten voor een nieuw biermerk.Heb je een borrel? Zoek je nog iets leuks om mee te nemen? Henky heeft een leuke cadeauverpakking, glas erbij en het is helemaal af! Hoe ik dit weet? Henky is een hele leuke klant van mij. Henky bier is een klein, ambachtelijk gebrouwen, Brabants biertje.

Alleen organisch bereik is niet makkelijk.

Bij de lancering van Henky in december 2020, was er nog geen social media opgestart en weinig beschikbare content. Henky bier is kleinschalig en de brouwer(s) doen alles uit liefde voor bier naast hun reguliere werk. De extra uitdaging is dat er op Facebook en Instagram niet geadverteerd mag worden voor alcoholische dranken. Al het bereik moet dus organisch ontstaan en dat is tegenwoordig niet makkelijk;). Maar door de kwaliteit van Henky is er toch een bescheiden schare betrokken volgers ontstaan.


Henky is geboren in het kleine dorp Bokhoven vlakbij Den Bosch, maar er wordt inmiddels door heel het land van genoten. In de webwinkel www.henkybier.nl/shop/ vind je al het leuks, dus geniet!ความคิดเห็น


bottom of page